ilse los.salespage

52 weken e-mailmarketing Tips

BLACK FRIDAY DEAL... voordeel!

Denk je wel eens:

 • E-mailmarketing werkt niet voor mij...

 • Waar moet ik beginnen?

 • Wat kan ik nou vertellen?

 • Hoe krijg ik meer mensen op mijn e-maillijst?

 • Hoe zorg ik dat meer mensen mijn mail openen?

 • Hoe kom ik aan meer klanten?

Je bent echt niet de enige die dit overkomt! Zoek niet verder want ik help je elke week een stapje verder. Ik hoor het zo vaak van klanten.

E-mailmarketing kan eenvoudiger en effectiever. Intuïtief, persoonlijk en met jouw energie.

Als je maar weet HOE. Daarom heb ik mijn beste tips gebundeld in een e-mailserie van 52 weken. Zo help ik je op weg zonder dat je overweldigd raakt. En heb je even begeleiding of een zetje nodig? Dan kun je dat zo reserveren!

BLACK FRIDAY DEAL...

ilse los.salespage

Hoi, ik ben Ilse,

Meer klanten aantrekken en je bedrijf laten groeien lijkt zo eenvoudig. Soms weet je niet hoe je dit kunt doen op de manier die bij jou past. Anders kijken helpt je om de kansen te zien waar je eigenlijk al boven op zit. Vaak kun je dat niet alleen.

Dat heb ik ook ervaren toen ik in 2008 mijn eerste bedrijf begon samen met een bussiness partner. Zonder elkaar hadden we nooit zover kunnen komen. Toch waren er ook pittige momenten. Heel goed naar onszelf èn de markt luisteren was de sleutel tot succes. 

Nu help ik andere ondernemers om met persoonlijke marketing hun bedrijf te laten groeien. Ik zie wat zij lastig vinden en welke kansen vaak blijven liggen. Zo zijn deze 52 weken tips ontstaan. Ik help je om meer klanten te krijgen via e-mailmarketing, (zelfs als je er geen vertand van hebt). Het gaat er niet om dat je meerdoen maar dat je het anders kunt doen. Met mijn 52 beste tips ontdek je HOE.

Hoe zou het zijn als ...

 • Je ontdekt hoe e-mailmarketing voor je kan werken?

 • Je elke week een stap vooruit komt?

 • Je ook ontdekt wat je kunt vertellen?

 • Je ideeën opdoet om je e-maillijst te laten groeien?

 • Je leert wat je kunt doen om meer mensen je mail te laten openen?

 • Je ontdekt hoe je e-maillijst je meer klanten kan opleveren?

52 weken e-mailmarketing Tips

€ 17,-

Alleen tijdens deze Black Friday Actie

BLACK FRIDAY DEAL... voordeel!

Dit is wat je krijgt:

 • Elke week een waardevolle tip

  Automatisch in je e- mailbox

 • Gevarieerde onderwerpen

  Inhoudelijk, praktisch, strategisch en inspirerend.

 • Meer resultaat

  Met mijn wekelijkse tips bouw je elke week verder aan de groei van je bedrijf.

 • Optie: Meedenksessie

  Graag persoonlijke begeleiding? Reserveer je Meedenk-sessie.

Dit levert het je op ...

 • Inzicht in hoe e-mailmarketing voor je kan werken

 • Je weet waar je kunt beginnen: elke week een stap vooruit

 • Inspiratie zodat je weet wat te vertellen

 • Ideeen om je e-maillijst te laten groeien

 • Handvatten en inzichten zodat meer mensen je mail openen

 • Je weet wat je kunt doen om je e-maillijst winstgevend te maken zodat deze je klanten oplevert

BLACK FRIDAY DEAL...

52 weken e-mailmarketing Tips

€ 17,-

Alleen tijdens deze Black Friday Actie

Dit zeggen anderen over werken met Ilse:

testimonials-20202

BLACK FRIDAY DEAL...

52 e-mailmarketing Tips

€ 17,-

Alleen tijdens deze Black Friday Actie

Veelgestelde vragen:

Als je meer klanten wilt krijgen met e-mailmarketing of hiermee gaat beginnen, zullen mijn tips je zeker helpen. Ook als je weerstand op e-mailmarketing ervaart en zoekende bent naar een manier die voor jou werkt, ontdek je hoe je juist e- mailmarketing veel persoonlijker kunt maken.

Ik neem je stap voor stap mee en reik je inzichten aan maar…je moet het werk zelf doen. Ik beloof geen gouden bergen en slapend rijk worden. Daar geloof ik niet in.

Wel in oprecht waarde leveren en afstemmen op je ideale klant. Techniek gebruiken om marketing menselijk te maken. Dat is precies wat je de komende 52 weken leert. Benut het verder naar eigen inzicht. Vraag hulp waar je dat nodig hebt en maak gebruik van voordelige korte Meedenksessies als je dit kunt gebruiken. 

Deze tips zullen je juist tijd gaan opleveren want je e-maillijst zal je steeds meer klanten opleveren als je er mee aan de slag gaat. Elke week ontvang je een tip. Je brengt deze in de praktijk wanneer je dat zelf wilt. Soms ben je met een kwartiertje klaar en soms heeft het wat meer tijd nodig. 

Speciaal voor mijn klanten bied ik korte Meedenksessie van 1 uur. Deze kun je alleen reserveren als je een programma - zoals dit - hebt gekocht, of als we samenwerken.

En als je een uurtje 1 op 1 begeleiding wilt, dan kun je altijd een losse Meedenk-sessie bestellen. Je staat er dus nooit alleen voor.

Je ontvangt de tips automatisch in je e- mailbox, daar kun je ze altijd terugvinden. Bewaar ze in een aparte map zo houd je alles bij elkaar. Je houdt dus toegang tot alle informatie.