ONTSPANNEN ONLINE GROEIBUNDEL VOOR PROJECTORS

Kopie van Digital Product & Offer Mockups The Template Tribe (1906 x 1906 px)

Ter introductie Speciaal voor Projectors.

Ontgrendel jouw ondernemerspotentieel met de Ontspannen Online Groeibundel voor Projectors

Heb je het gevoel dat je altijd achter de feiten aanloopt en moeite hebt om je tijd en energie goed te verdelen? Je bent niet de enige. Veel Projectors hebben dezelfde problemen, maar er is een oplossing. En dat is niet nóg meer dingen op je to-do lijstje zetten.

Herken je dit?

  • Je vindt het lastig om balans te vinden tussen werk en vrije tijd. Voor je het weet lig je uitgeput op de bank.
  • Je hebt geen energie om je dromen en doelen te bereiken. Ondernemen zou toch leuk moeten zijn? 
  • Eindelijk snap je waarom je tegen grenzen aanloopt, je bent Projector! Maar hoe kom je dan vooruit?
  • Je to-do lijst lijkt steeds langer te worden. Hoe doen anderen dat toch?

Stel je voor dat je:

- Rust en duidelijkheid ervaart in je werk, zodat het niet meer als werk voelt.
- Efficiënt werkt zonder dat je hoofd vol zit en je gedachten blijven rondmalen.
- Je energie behoudt en oplaadt, zodat je ook tijd hebt voor jezelf en leuke dingen in het leven.
- Met vertrouwen je bedrijf laat groeien en je doelen bereikt. Ja, dat is succes!

De Ontspannen Online Groeibundel kan je helpen:
Deze bundel heb ik speciaal samengesteld om jou te helpen deze uitdagingen te overwinnen en je bedrijf duurzaam te verbeteren, passend bij jouw Projector-energie.

Hier is wat je kunt verwachten:

- Snelle Start naar Succes: 3-Stappen naar Groei (t.w.v 29,90)
Ik neem je mee in mijn 3-stappen proces dat hetzelfde is als ik deel met mijn klanten. Zo blijf je niet vastzitten in overdenking of andere obstakels, maar ga je snel van idee naar implementatie.

- Projector Connect Basics: E-mailmarketing essentials speciaal voor Projectors
Belangrijke weetjes over e-mailmarketing en waarom je juist als Projector een mailinglijst wilt opbouwen. Ook superwaardevol als je al een mailinglijst hebt. (t.w.v 19,90)

- Tijd- en Energiebesparing met Online Afspraken tools (t.w.v 14,90)
Gebruik online afspraken tools om tijd en energie te besparen. Geen gedoe meer met mailen, appen of bellen op onhandige momenten. Ik heb de beste tools en meest gemaakte fouten al voor je uitgezocht! Plus in de gids deel ik veel waardevolle tips gebaseerd op de praktijk.

- Gids Passief Inkomen voor Projectors: Snelle ideeën (t.w.v 9,90)
Ontdek hoe je extra inkomsten kunt toevoegen aan je marketing zonder ingewikkelde dingen te doen. Eenvoudige en uitvoerbare ideeën verzameld in een handige gids.

- Projector Kompas Werkboek: succesvol navigeren met reflecties t.w.v 19,90)
Met dit werkboek begeleid ik je in het vinden van balans en richting. Voel je niet langer onzeker of overweldigd, maar ontdek eenvoudig hoe je verder komt, zodat je sneller je doelen bereikt zonder dat je nieuwe dingen hoeft te leren. Sterker nog: je kunt eenvoudig meer loslaten.

Deze Groeibundel voor Projectors bevat:

  • Alles speciaal afgestemd bij jouw Projector energie.
  • Bewezen strategieën die je meteen kunt gebruiken en die door mijn klanten worden gewaardeerd.
  • Tips voor praktische tools die je helpen je doelen sneller te bereiken zonder harder te werken.
  • Inspirerende content die je motiveert en je focus geeft.
  • Handige checklists en eenvoudige werkboeken zodat je zonder gedoe van idee naar uitvoering kunt gaan zonder dat je uren hoeft te werken.

Creëer ruimte voor jezelf

Veel Projectors hebben moeite met balans, energie en uit de 'hustle modus' blijven als ondernemer . Maar het hoeft niet zo te blijven. Door nieuwe en betere manieren te vinden om te werken en je energie te beheren, kun je je doelen bereiken. Dit betekent dat je niet vast hoeft te zitten in dezelfde oude patronen, maar kunt groeien en verbeteren. Zo ervaar je vanzelf succes!

Begin vandaag nog

Met de Online Groeibundel krijg je de kennis, tools en inspiratie die je nodig hebt om met vertrouwen je bedrijf te laten groeien. Zonder dat je alles zelf hoeft uit te zoeken en zonder harder te werken. Neem vandaag nog de stap en ervaar hoe het makkelijker kan.

Waarom nu zo voordelig? Yep, deze deal is tijdelijk supervoordelig.

NU Tijdelijk 47,-

Omdat ik uit ervaring weet hoe juist Projectors een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. En ruimte creëren voor jezelf is een belangrijke stap op weg naar vrijheid en succes. 

Ter introductie: Speciaal voor Projectors.

ilse los.salespage

Hoi, ik ben Ilse Weerdenburg, Online Business Mentor en Human Design Professional voor ondernemende Projectors. Ik heb het allemaal meegemaakt: een bedrijf beginnen, succesvol zijn en weer vastlopen.

En steeds weer opnieuw beginnen tot alles uiteindelijk soepel en leuk begint te lopen. Ik zag waar mijn klanten tegenaan liepen en zo is deze Groeibundel ontstaan. Voor mij is het leuk om dingen uit te puzzelen en dan los te laten. Zo help ik jou om sneller vooruit te komen, passend bij jouw natuurlijke Projector-energie.

Bestel nu en start jouw reis naar een succesvolle, evenwichtige en energieke toekomst als Projector-ondernemer. Zo kun je ontspannen vrij zijn omdat je weet dat je bedrijf gewoon doorgaat, ook als jij er even niet bent.

Katrien
Katrien
Customer

En of, Ilse mee denkt! Ze is letterlijk een stel slimme hersenen naast het ondernemersbrein. Ze brengt structuur, klaarheid en een heel pak professionele digitale kennis die je meteen kan inzetten. Hele fijne samenwerking met jou, Ilse!

 
 
Esther Methorst
Esther Methorst
Customer

Bij de groei van mijn bedrijf liep ik vast. Tijd voor een volgende stap en ik wist dat ik dat niet alleen kon. Omdat ik ook bezig was met Human Design zag ik hoe belangrijk dat was voor mijn bedrijf en marketing. Ideaal dat Ilse Marketing Sessie doet met Human Design. Tijdens de VIP Sessie heeft Ilse mij geholpen om mijn wensen te vertalen naar praktijk , zodat mijn energie niet verloren gaat. Als Manifesting Generator 4/6, heeft mij dit veel inzichten gegeven. Nu ben ik hard op weg om een online succes te maken van mijn bedrijf. Enorm bedankt voor alle hulp Ilse!

Ilse Weerdenburg

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen

Met handige Meedenk-oplossingen bereik je meer

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Ontspannen Online Groeibundel voor Projectors  × 1 77.00
Subtotaal 77.00
Waardebon: zomergroei22 -30.00 [Verwijderen]
btw 0.00
Totaal 47.00