ilse los.salespage

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

Trek online meer klanten aan zèlfs als je marketing lastig vindt.

Denk je wel eens:

 • Hoe kom ik aan meer fijne klanten?

 • Wat kan ik nou vertellen?

 • Hoe word ik beter zichtbaar online?

 • Waar moet ik beginnen?

Je bent echt niet de enige die dit overkomt! Zoek niet verder want je zit zelf boven op de oplossing. Ik hoor het zo vaak van klanten. Marketing kan eenvoudiger. Intuïtief, persoonlijk en met jouw energie. Als je maar weet HOE. Daarom heb ik een kort praktisch programma gemaakt om je op weg helpen. En heb je even begeleiding en een zetje nodig? Dan kun je dat zo reserveren!

ilse los.salespage

Hoi, ik ben Ilse,

Meer klanten aantrekken en je bedrijf laten groeien lijkt zo eenvoudig. Soms weet je niet hoe je dit kunt doen op de manier die bij jou past. Anders kijken helpt je om de kansen te zien waar je eigenlijk al boven op zit. Vaak kun je dat niet alleen.

Dat heb ik ook ervaren toen ik in 2008 mijn eerste bedrijf begon samen met een bussiness partner. Zonder elkaar hadden we nooit zover kunnen komen. Toch waren er ook pittige momenten. Heel goed naar onszelf èn de markt luisteren was de sleutel tot succes. 

Nu help ik andere ondernemers om met persoonlijke marketing hun bedrijf te laten groeien. Ik zie wat zij lastig vinden en welke kansen vaak blijven liggen. Zo is dit programma ontstaan. Ik help je om marketing te vereenvoudigen. Het gaat er niet om dat je meer gaat doen maar dat je het anders kunt doen. In dit programma ontdek je HOE.

Hoe zou het zijn als ...

 • Je beter online zichtbaar wordt zodat je meer fijne klanten aantrekt?

 • Je altijd weet wat je kunt vertellen?

 • Je weet wat je kunt doen om beter zichtbaar te worden online?

 • Je een stevige basis hebt voor je marketing zodat je altijd weet hoe je kunt beginnen?

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

€ 197,-

Je kunt meteen beginnen

Dit is wat je allemaal krijgt:

smartmockups_kpycqipm
 • Praktische videolessen

  Blijvend toegang tot het online programma, incl. alle updates. 

 • Templates & checklists

  Handige templates en checklists die je helpen ideeën om te zetten in acties.

 • Facebook groep

  Met elke maand een thema uit de Starter Kit.

  Stel je vragen en doe inspiratie op.

 • Optie: Meedenksessie

  Graag persoonlijke begeleiding? Reserveer dan een Meedenk-sessie.

 • Extra Bonussen

  • 30 dagen social media inspiratie
  • Wie is je klant
  • Extra tips & Inspiratie. 

Dit levert het je op ...

 • Een eenvoudige marketing methode die je veel tijd zal besparen.

 • Inzicht in wat jouw ideale klant nodig heeft om jou te kunnen zien.

 • Een contentplan met ideeën waarmee je beter online zichtbaar wordt.

 • Content-inspiratie voor al je online kanalen: van e-mails tot weggever

 • Vertrouwen om in de flow content te schrijven omdat je weet wat je ideale klant graag wil horen.

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

€ 197,-

Je kunt meteen beginnen

Dit zeggen anderen over werken met Ilse:

testimonials-20202

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

€197,-

Je kunt meteen beginnen

Veelgestelde vragen:

Als je werkt met klanten en de focus op marketing lastig vindt, dan zal dit programma je zeker helpen. Ook als je weerstand op marketing ervaart en zoekende bent naar een manier die voor jou werkt, biedt dit programma je een basis waar je verder op kunt bouwen.

Of je nou houdt van bloggen, video's maken, social media of podcasts maken. Alles wat je leert in dit programma kun je inzetten bij de marketing middelen die jij kiest.

Ik neem je stap voor stap mee en reik je inzichten aan maar…je moet het werk zelf doen. Ik beloof geen gouden bergen en slapend rijk worden. Daar geloof ik niet in.

Wel in oprecht waarde leveren en afstemmen op je doelgroep. Dat is precies wat je in dit programma leert. Benut het verder naar eigen inzicht. Vraag hulp waar je dat nodig hebt en kom naar de Facebookgroep voor support en inspiratie.

Het programma bestaat uit 4 stappen = 4 weken. Elke stap bevat 5 of 6 lessen. Reken gemiddeld op 30 minuten per les. De bonussen zijn extra en die volgen je wanneer je wilt.

Een contentplan of content marketing plan is onmisbaar als je online wilt groeien als bedrijf. Het zorgt voor een duidelijk beeld van de content die je het beste kunt creëren als je je zichtbaarheid wilt vergroten en van kijkers kopers wilt maken. Het vormt het fundament voor je marketingstrategie. Als je een contentplan hebt kun je daar altijd op terugvallen ongeacht wat je wilt maken: van salespagina tot blog. Ga je nieuwe producten of diensten ontwikkelen? Dan helpen de stappen in het contentplan je opnieuw op weg.

Kort gezegd: een goed contentplan zet je in de actiestand en voorkomt dat je vastloopt.

In dit programma krijg je van mij een template wat dient als basis voor je contentplan. 

Een starterskit, ofwel startpakket is een totaal pakket aan onderdelen die je nodig hebt een doel te realiseren. In deze starterskit zitten heel veel praktische video lessen, tips, tricks, tools en templates die je helpen je zichtbaarheid online te vergroten. Het maakt niet uit of je houdt van video maken of bloggen. De basis kun je voor elke manier van content maken gebruiken.

Bij dit programma hoort een besloten Facebookgroep. - het programma. Elke maand behandel ik een onderwerp uit de Starter Kit. Je kunt er vragen stellen en ondersteuning vinden. En als je een uurtje 1 op 1 begeleiding wilt, dan kun je altijd een losse Meedenk-sessie bestellen. Je staat er dus nooit alleen voor.

De term levenslang toegang wordt vaak gehanteerd maar in de praktijk is dat niet realistisch. Ik zeg het daarom zo: "Je houdt toegang zolang als het programma bestaat".