ilse los.salespage

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

Trek meer online meer klanten aan zèlfs als je marketing lastig vindt.

Denk je wel eens:

 • Hoe kom ik aan meer klanten?

 • Ik wil meer met marketing doen maar waar begin ik?

 • Wat kan ik nou vertellen?

 • Hoe word ik beter zichtbaar online?

 • Live komen klanten wel maar online valt niet mee.

Je bent echt niet de enige die dit overkomt! Zoek niet verder want je zit zelf boven op de oplossing.

Ik hoor het zo vaak van klanten. Daarom heb ik er een kort programma voor gemaakt vol met handige informatie, templates en video's om je op weg helpen. En heb je een uurtje een sparringpartner nodig? Dan kun je dat zo reserveren!

ilse los.salespage

Hoi, ik ben Ilse,

Meer klanten aantrekken lijkt zo eenvoudig. Soms weet je niet waar te beginnen of wat te vertellen. Anders kijken helpt om kansen te zien waar je al boven op zit. Vaak kun je dat niet alleen.

Dat heb ik ook ondervonden toen ik in 2008 mijn eerste bedrijf begon samen met een bussiness partner. Zonder elkaar hadden we nooit zover kunnen komen. Toch waren er ook pittige momenten. Heel goed naar onszelf èn de markt luisteren was de sleutel tot succes. 

Nu help ik coaches, trainers en therapeuten om hun bedrijf te laten groeien. Ik zie wat zij lastig vinden en welke kansen vaak blijven liggen. Zo is dit programma ontstaan. Wat ik eerst deed in samenwerking in mijn vorige bedrijf kan ik nu met dit programma voor jou doen.

Hoe zou het zijn als ...

 • Je weet hoe je online meer klanten aan kunt trekken zonder dat je ingewikkelde dingen hoeft te doen?

 • Je een startpunt hebt voor je marketing waar je altijd naar terug kunt keren?

 • Je nooit meer zonder inspiratie zit en altijd weet wat je kunt vertellen?

 • Je weet wat je kunt doen om beter online zichtbaar te worden?

 • Je weet wat je ideale klant online graag van jou wil horen?

 • Je weet wat je kunt schrijven zodat je meer reacties krijgt op je berichten?

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

€97,-

Je kunt meteen beginnen

Dit is wat je allemaal krijgt:

 • Praktische videolessen

  Toegang tot het online programma, incl. alle updates. 

 • Templates en werkbladen

  Handige downloads die je helpen om marketing te vereenvoudigen.

 • Optie: Meedenk Sessies

  Reserveer een 1:1 sessie wanneer je dat nodig hebt voor €49,-

 • Extra bonussen

  Extra tips & Inspiratie om je te helpen.

Dit levert het je op ...

 • Structuur en overzicht in je marketing

 • Een berg nieuwe ideeën zodat je nooit meer zonder inspiratie zit.

 • De basis om je eigen marketingstijl verder te ontwikkelen.

 • Inzicht in wat je kunt doen om ontdekt te worden door je ideale klant.

 • Praktische inzichten en tools die je helpen je online zichtbaarheid te vergroten

 • Jouw persoonlijk contentplan als stappenplan voor je marketing.

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

€97,-

Je kunt meteen beginnen

Dit zeggen anderen over werken met Ilse:

testimonials-20202

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

€97,-

Je kunt meteen beginnen

Veelgestelde vragen:

Het programma bestaat uit 4 stappen = 4 weken. Elke stap bevat 5 of 6 lessen. Reken gemiddeld op 30 minuten per les. De bonussen zijn extra en die kun je volgen wanneer je wilt.

Als je al even onderneemt, werkt met klanten en geen echt marketing plan hebt, de focus op marketing lastig vindt, dan zal dit programma je zeker helpen. Ook als je weerstand op marketing ervaart en zoekende bent naar een manier die voor jou werkt, biedt dit programma je een basis waar je verder op kunt bouwen. Met jouw middelen op jouw manier en de aanvulling zoals jij die kiest.

Of je nou houdt van bloggen, video's maken, social media of podcasts maken. Alles wat je leert in dit programma kun je inzetten bij de marketing middelen die jij kiest. Ik neem je stap voor stap mee en reik je inzichten aan maar…je moet het werk zelf doen. Ik beloof geen gouden bergen en slapend rijk worden. Daar geloof ik niet in. Wel in oprecht waarde leveren en afstemmen op je doelgroep. Dat is precies wat je in dit programma leert. Benut het verder naar eigen inzicht.

Een contentplan of content marketing plan is onmisbaar als je online wilt groeien als bedrijf. Het zorgt voor een duidelijk beeld van de content die je het beste kunt creëren als je je zichtbaarheid wilt vergroten en van kijkers kopers wilt maken. Het vormt het fundament voor je marketingstrategie. Als je een contentplan hebt kun je daar altijd op terugvallen ongeacht wat je wilt maken: van salespagina tot blog. Ga je nieuwe producten of diensten ontwikkelen? Dan helpen de stappen in het contentplan je opnieuw op weg.

Kort gezegd: een goed contentplan zet je in de actiestand en voorkomt dat je vastloopt.

In dit programma krijg je van mij een template wat dient als basis voor je contentplan. 

Een contentplan geeft je overzicht en focus in je marketing inspanningen. Het helpt je de strategie te bepalen zodat je je doel ook kunt behalen. Het biedt je houvast bij alles wat je maakt zoals je salespagina's, s social media berichten, blogs, website en meer. Als je de essentie van je marketing bij elkaar hebt kun je veel meer resultaat behalen met je marketing. het vormt de basis voor de langere termijn wat je kunt combineren met alles wat je doet. je hebt een kapstok waar je steeds naar terug kunt keren. 

Als je een contentplan hebt, kun je eenvoudiger je teksten vooruit schrijven zodat je veel minder stress ervaart als je er weer een nieuwsbrief of mail uit 'moet' sturen.

Een starterskit, ofwel startpakket is een totaal pakket aan onderdelen die je nodig hebt een doel te realiseren. In deze starterskit zitten heel veel praktische video lessen, tips, tricks, tools en templates die je helpen je zichtbaarheid online te vergroten.

Ik werk vooral 1 op 1 zodat ik je alle aandacht kan geven. Daarom heb ik standaar een Meedenksessie a 1 uur opgenomen in dit pakket. De ervaring leert dat je dit het beste vooruit helpt. Benut deze online sessie wanneer jij dat wilt. Extra sessies nodig? Je kunt nettoveel extra reserveren als je wilt. Je kunt me alles vragen op het gebied van online marketing en en online ondernemen. Plan de sessie in op wanneer jij dat nodig hebt.