ilse los.salespage

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

Trek meer online meer klanten aan zèlfs als je marketing lastig vindt.

Denk je wel eens:

 • Hoe kom ik klanten die echt bij mij passen?

 • Wat kan ik nou vertellen?

 • Hoe word ik online zichtbaar voor mijn ideale klant?

 • Hoe kan ik aan marketing doen op een manier die bij mij past?

Je bent echt niet de enige die dit overkomt! Zoek niet verder want je zit zelf boven op de oplossing. Ik hoor het zo vaak van klanten. Marketing kan eenvoudiger. Intuïtief, persoonlijk en met jouw energie. Als je maar weet HOE. Daarom heb ik een kort praktisch programma gemaakt om je op weg helpen. En heb je een sparringpartner nodig? Dan kun je dat zo reserveren!

ilse los.salespage

Hoi, ik ben Ilse,

Meer klanten aantrekken en je bedrijf laten groeien lijkt zo eenvoudig. Soms weet je niet hoe je dit kunt doen op de manier die bij jou past. Of heb je geen inspiratie en weet je niet wat te vertellen. Anders kijken helpt om kansen te zien waar je al boven op zit. Vaak kun je dat niet alleen.

Dat heb ik ook ervaren toen ik in 2008 mijn eerste bedrijf begon samen met een bussiness partner. Zonder elkaar hadden we nooit zover kunnen komen. Toch waren er ook pittige momenten. Heel goed naar onszelf èn de markt luisteren was de sleutel tot succes. 

Nu help ik coaches, trainers en therapeuten om met online marketing hun bedrijf te laten groeien. Ik zie wat zij lastig vinden en welke kansen vaak blijven liggen. Zo is dit programma ontstaan. Wat ik eerst deed in samenwerking in mijn vorige bedrijf kan ik nu met dit programma voor jou doen. En met persoonlijke begeleiding wanneer jij dit wilt.

Hoe zou het zijn als ...

 • Je klanten aantrekt waar je echt blij van wordt?

 • Je altijd weet wat je kunt vertellen en nooit meer zonder inspiratie zit?

 • Je weet hoe je online zichtbaar wordt voor jouw ideale klant?

 • Hoe je aan marketing kunt doen op jouw persoonlijke manier?

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

€ 197,-

Je kunt meteen beginnen

Dit is wat je allemaal krijgt:

 • Praktische videolessen

  Toegang tot het online programma, incl. alle updates. 

 • Templates en werkbladen

  Handige downloads zoals een contentplan, zodat marketing eenvoudiger wordt.

 • Optioneel 1-op-1 begeleiding

  Boek een Meedenk-sessie wanneer je dat nodig hebt. 

 • Bonus

  Extra tips & Inspiratie. 

Dit levert het je op ...

 • Strategie en overzicht op een natuurlijke manier.

 • Een eenvoudige methode waardoor je nooit meer zonder inspiratie zit.

 • Een stevige basis die je helpt marketing op jouw manier te doen.

 • Inzicht in wat jouw ideale klant nodig heeft om jou te ontdekken.

 • Praktische handvatten en tools om je te helpen.

 • Een persoonlijk contentplan zodat je in de flow content kunt creëeren waar jouw publiek blij van wordt.

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

€ 197,-

Je kunt meteen beginnen

Dit zeggen anderen over werken met Ilse:

testimonials-20202

Online Zichtbaar Starter Kit

Bewegend logo 500x500 px

€197,-

Je kunt meteen beginnen

Veelgestelde vragen:

Het programma bestaat uit 4 stappen = 4 weken. Elke stap bevat 5 of 6 lessen. Reken gemiddeld op 30 minuten per les. De bonussen zijn extra en die kun je volgen wanneer je wilt.

Als je al even onderneemt, werkt met klanten en geen echt marketing plan hebt, de focus op marketing lastig vindt, dan zal dit programma je zeker helpen. Ook als je weerstand op marketing ervaart en zoekende bent naar een manier die voor jou werkt, biedt dit programma je een basis waar je verder op kunt bouwen. Met jouw middelen op jouw manier en de aanvulling zoals jij die kiest.

Of je nou houdt van bloggen, video's maken, social media of podcasts maken. Alles wat je leert in dit programma kun je inzetten bij de marketing middelen die jij kiest. Ik neem je stap voor stap mee en reik je inzichten aan maar…je moet het werk zelf doen. Ik beloof geen gouden bergen en slapend rijk worden. Daar geloof ik niet in. Wel in oprecht waarde leveren en afstemmen op je doelgroep. Dat is precies wat je in dit programma leert. Benut het verder naar eigen inzicht.

Een contentplan of content marketing plan is onmisbaar als je online wilt groeien als bedrijf. Het zorgt voor een duidelijk beeld van de content die je het beste kunt creëren als je je zichtbaarheid wilt vergroten en van kijkers kopers wilt maken. Het vormt het fundament voor je marketingstrategie. Als je een contentplan hebt kun je daar altijd op terugvallen ongeacht wat je wilt maken: van salespagina tot blog. Ga je nieuwe producten of diensten ontwikkelen? Dan helpen de stappen in het contentplan je opnieuw op weg.

Kort gezegd: een goed contentplan zet je in de actiestand en voorkomt dat je vastloopt.

In dit programma krijg je van mij een template wat dient als basis voor je contentplan. 

Een contentplan geeft je overzicht en focus in je marketing inspanningen. Het helpt je de strategie te bepalen zodat je je doel ook kunt behalen. Het biedt je houvast bij alles wat je maakt zoals je salespagina's, s social media berichten, blogs, website en meer. Als je de essentie van je marketing bij elkaar hebt kun je veel meer resultaat behalen met je marketing. het vormt de basis voor de langere termijn wat je kunt combineren met alles wat je doet. je hebt een kapstok waar je steeds naar terug kunt keren. 

Als je een contentplan hebt, kun je eenvoudiger je teksten vooruit schrijven zodat je veel minder stress ervaart als je er weer een nieuwsbrief of mail uit 'moet' sturen.

Een starterskit, ofwel startpakket is een totaal pakket aan onderdelen die je nodig hebt een doel te realiseren. In deze starterskit zitten heel veel praktische video lessen, tips, tricks, tools en templates die je helpen je zichtbaarheid online te vergroten.

Ik werk vooral 1 op 1 zodat ik je alle aandacht kan geven dat werkt in mijn ervaring het beste. Je kunt daarom altijd een Meedenksessie bestellen wanneer jij dat nodig hebt. 

De term levenslang toegang wordt vaak gehanteerd maar in de praktijk is dat niet realistisch. Ik zeg het daarom zo: "Je houdt toegang zolang als het programma bestaat".